Κυριακή 10 Δεκεμβρίου 2023

Σκληρή κριτική για αποχή από τα μεγάλα ζητήματα του τόπου από τον Λάμπρο Γεωργόπουλο για το οικονομικό Επιμελητήριο




Σκληρή κριτική για αποχή από τα μεγάλα ζητήματα του τόπου από τον Λάμπρο Γεωργόπουλο για το οικονομικό Επιμελητήριο.

Η ανάρτησή του:

Σήμερα, επιλέξαμε από κάτι … “σεντόνια”, να ψηφίσουμε για τις εκλογές του Οικονομικού Επιμελητηρίου.

Ένα Επιμελητήριο ανύπαρκτο, σε μια χώρα που κυριαρχεί ο Οικονομικός Αναλφαβητισμός, σε μια χώρα που έχει γίνει η απόλυτη Παγίδα Χρέους για το επιχειρείν, όπου η απαξίωση της επιστημονικής Διοίκησης και των Οικονομικών ειναι στα κόκκινα.

Εδώ που διοικούν δημόσιους οργανισμούς οι ζαχαροπλάστες, οι γιατροί, οι μηχανολόγοι κ ένα σωρό άλλοι αξιόλογοι επαγγελματίες και επιστήμονες του χώρου τους όμως, με πλήρη αδυναμία αντίληψης εργαλείων και τεχνικών διοίκησης, αρχών οικονομίας.

Εδώ που ο Οικονομολόγος έχει γίνει συνώνυμο του λογιστή, ο οποίος βγάζει μέχρι και πιστοποιητικά εμβολιασμού, μιας και οι κωδικοί τάξις έγιναν η απόλυτη πύλη εισόδου για κάθε ηλεκτρονική σχέση με το κράτος.

Εδώ που η φορολογία, αν συνυπολογίσουμε τα πάντα ξεπερνά το 100% σε ένα κράτος με θεωρητικά φιλελεύθερη κυβέρνηση. Όταν κάποιος το καταλαβαίνει είναι αργά, το κράτος είναι χαρούμενο καθώς γράφει και παρουσιάζει νουμερα προς είσπραξη και το μοναστήρι να είναι καλά με τα επόμενα θύματα.

Εδώ που τα κόμματα έχουν υπεισέλθει απόλυτα σε οποιαδήποτε εκλογική διαδικασία και οποιοδήποτε φορέα, οι εκλογές αποτελούν μικρογραφία εθνικών εκλογών, οι παρατάξεις εκπρόσωπουνε κόμματα, με αυτά να νοιάζονται μόνο για καταγραφή ενός νούμερου και πειθήνια στελέχη, χωρίς κανένα ενδιαφέρον για επίλυση ζητημάτων και βελτίωση της κατάστασης.

Ένα Οικονομικο Επιμελητηριο που Περιφερειακά, στην Ήπειρο, δεν πήρε θέση για κανένα μεγάλο ζήτημα της περιοχής, για την απόλυτη φτωχοποίηση της, για την κακοδιοίκηση, για την ερημοποίηση της, για την καθεστωτική διοίκηση, για το ξεπούλημα της Ηπειρώτικης περιουσίας, για την ανεργία των νέων για Τίποτα!!! Όχι τώρα, χρόνια πολλά!

Μέσα σε όλα αυτά, υπάρχουν και ελάχιστοι ρομαντικοί, αξιόλογοι και ηθικοί άνθρωποι που θα τους ευχηθώ καλή επιτυχία.




epirusgate.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου