Τρίτη 12 Απριλίου 2022

Εθελοντική αιμοδοσία, 17/04/2022






Δράση εθελοντικής αιμοδοσίας σε συνεργασία με το Εθνικό Κέντρο Αιμοδοσίας και το Π.Γ.Ν.Ι. διοργανώνει ο Δήμος Μετσόβου, στηρίζοντας έμπρακτα έναν από τους σημαντικότερους πυλώνες του κοινωνικού εθελοντισμού και συμβάλλοντας στην εθνική προσπάθεια για εξασφάλιση επάρκειας αίματος σε κάθε γωνιά της χώρας.

Η νέα δράση εθελοντικής αιμοδοσίας θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 17 Απριλίου 2022 από τις 9:30π.μ. έως και 2:00μ.μ. στο χώρο του δημαρχείου (αίθουσα δημοτικού συμβουλίου) στο Μέτσοβο.

Στόχος της είναι η ενίσχυση της Τράπεζας Αίματος του Δήμου Μετσόβου, ώστε να μπορεί να ανταποκριθεί στις ανάγκες των συμπολιτών μας που θα χρειαστούν μετάγγιση αίματος.

Παράλληλα, στοχεύει στην προσέλκυση νέων εθελοντών αιμοδοτών, στην ενθάρρυνση όσο το δυνατόν περισσότερων ανθρώπων να γίνουν τακτικοί εθελοντές αιμοδότες, στην ενίσχυση του αισθήματος ατομικής-κοινωνικής ευθύνης, αλλά και στην μετάγγιση στη νέα γενιά της ιδέας της Εθελοντικής Αιμοδοσίας και της αλληλεγγύης στο συνάνθρωπο. Ο αιμοδότης με τη πράξη του κερδίζει την αγάπη, το σεβασμό και την ευγνωμοσύνη των συνανθρώπων του και δημιουργεί την παρακαταθήκη για ένα καλύτερο μέλλον.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου